|
|
Moderatör |
| Fakülte: |
| İktisadi ve İdari Bilimler |
| Mesaj: 3471 |
|
En son başka dilde aşk diye bir film izledim . Ayşe arkadaşım saolsun zorla izletti
Dilsiz bir adam var onun hayatını baz almışlar aşık oluyor vs. Ailesi ondan utanıyor , ama annesi ona sürekli destek oluyor
kano sporu ile ilgilenen bir adam ...
__________________________ Dizi'de en son ezeli izlemiştim ama pek hatırlamıyorum , Kerpeten Ali yine bişiler kovalıyordu .
Birde Kurtlar Vadisi Pusu var , en son bölümünden kahramanımız Polat Alemdar'ı kurşunlardan ilahi bir güç korumuş olsa gerekki 20-30 m mesafeden tüfek ili hiç bir saçma değmeden bildiğimiz yürüyüş hızı ile düşmanları alt etmişti , senarist arkadaşları kutluyorum bu kadar süper abartısız bir bölüm olurdu ancak.
01.04.2010 20:53 |
|
|
|
| |
|
|
| Fakülte:
|
|
Fen Edebiyat |
| Bölüm:
|
|
İngiliz Dili Edebiyatİ |
| Sınıf:
4. Sınıf |
| Mesaj:
20 |
|
"Babam ve Oğlum"filmindeki küçük çocuğun babasına :insan büyüdükçe hayalleri küçülir mü?demesi
gercekten çok etkileyeci ve cevabi bence ne yazık ki EVET... EVET... |
| |
01.04.2010 23:02 |
|
|
|
| |
|
|
| Fakülte:
|
|
Fen Edebiyat |
| Bölüm:
|
|
İngiliz Dili Edebiyatİ |
| Sınıf:
4. Sınıf |
| Mesaj:
20 |
|
en son seyrettiğim film değil ama en cok beğendim filmden beni etkileyen bi söz sadece:)) |
| |
01.04.2010 23:05 |
|
|
|
| |
|
Moderatör |
| Fakülte:
|
| Mesaj:
3471 |
|
open graves filmi
Filmde ,Bir grub genç'in sahil kasabasına tatile gitmesi ile başlıyor , orda güzel bir bayan olan "eliza dushku" ya rastlıyorlar sörf yaparken. Kahramanımıza bir esnaf ordan bir oyun hediye ediyor tabuya benzer bişi , ve başlarına teker teker kartlarda yazan ölüm şekilleri gelmeye başlıyor, filmin finalinde eliza dushku bir cadı çıkıyor fantastik bişi işte... pekde güzel değilde açıkcası G-Power Hurricane BMW M6 |
| |
02.04.2010 07:50 |
|
|
|
|
constantınede; john constantine masada gezınen bır orümcegı bardagın altına kapatır ıcıne cektıgı sıgara dumanını eğilir ve bardagın ıcıne ufler.bide derkı tam o anda, hayatıma hosgeldın.
boyz dont cry! |
| |
14.04.2010 14:53 |
|
|
|
| |
|
Moderatör |
| Fakülte:
|
| Mesaj:
3471 |
|
1976 hababam sınıfını izledim. Filmin tüm senaryosunu ezbere bildiğim için yazmıcam  G-Power Hurricane BMW M6 |
| |
14.04.2010 20:20 |
|
|
|
| |
|
|
| Fakülte:
|
|
Mühendislik |
| Bölüm:
|
|
Kimya Mühendisliği |
| Sınıf:
Mezun |
| Mesaj:
1725 |
|
bu fasulyaaa 7,5 lira... Kαℓвiη∂є Fєηєявαнçє\\\\\\\'уi Yαşαтαηℓαя.. |
| |
14.04.2010 20:51 |
|
|
|
| |
|
|
| Fakülte:
|
|
Eğitim |
| Bölüm:
|
|
Sİnİf Öğretmenliği |
| Sınıf:
Mezun |
| Mesaj:
551 |
|
I m sorry I love you... 16 bölümlük Kore dizisidir. İzlerken duyguyu iliklerinize kadar hissedebiliceğinize emin olun adamı ağlatan sakıncalı dizilerden bitanesi :) hala etkisindeyim şiddetle tavsiye ederim çıplak bedenler bizi şaşırtmıyor artık, çıplak beyinlerdir varlığına dayanamadığımız... |
| |
14.04.2010 23:21 |
|
|
|
| |
|
|
| Fakülte:
|
|
Mühendislik |
| Bölüm:
|
|
Makine Mühendisliği (İÖ) |
| Sınıf:
Mezun |
| Mesaj:
551 |
|
Fringe, Mr Walter yaptığı bir deney sırasında deneyde kullandığı ajana (olivia)
eğer bu tanktan sağ çıkamazsan şunu bilmeni isterim, bana güvenip buraya girdiğin için sana minnettarım. 17 yıl deliler hastanesinde kaldığında bu duygunun ne denli önemli olduğunu daha iyi anlıyorsun..bunu bana tekrar hissettirdiğin için teşekkür ederim..
Fringe i izlemeyn varsa sırf oyunculuğu için mr walter ı izlemenizi tavsiye ederim Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı |
| |
14.04.2010 23:28 |
|
|
|
| |
|
|
| Fakülte:
|
|
Eğitim |
| Bölüm:
|
|
Okul Öncesi Öğretmenliği |
| Sınıf:
4. Sınıf |
| Mesaj:
7583 |
|
The Last House On The Lefts filmini izledim.Adamın kafası fırında nasıl patlıyor öyle.İyi adamın kafasını koysalardı fırının içine üzülürdüm.Kötü adam için müstehak oldu.Oh olsun .Giz-ia Clairen. |
| |
15.04.2010 13:02 |
|
|
|
| |
|
Moderatör |
| Fakülte:
|
| Mesaj:
3471 |
|
Ateş Parçası 1971
Kartal Tibet ve Türkan Şoray oynuyor başrolde
______________ Türkan Şoray , bir çadır tiyatrosunda fakir ama yenetekli bir oyuncudur Kartal Tibet ise bir fabrikatörün zengin oğludur , otomobili ile yarışlara katılan partilerden partilere akan bir tip. Birgün yağmurlu bir havada Türkan'ın onun otomibiline binmesi ile gelişen acı tatlı komik dramatik olayları ele alan güzel bir film. G-Power Hurricane BMW M6 |
| |
17.04.2010 20:50 |
|
|
|
|
enson spartakus isyan eti ve sezon finali 2. sezonu beklicem artık (yoros) |
| |
18.04.2010 05:24 |
|
|
|